Tájékoztatjuk Önöket, hogy leltározás és weboldal átalakítás miatt webshopunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, nézzenek hozzánk vissza néhány héten belül.
Köszönjük megértésüket és türelmüket.

Hiperaktív álmodozók

Marko Ferek

Ez a szuggesztíven, végtelenül hitelesen és átélhetően megírt önéletrajzi könyv kulcs az ADHD megértéséhez és segítség a jó értelemben vett megéléséhez! A Szerző saját pokoljárását, majd az ezt követő kiteljesedést tényszerűen, mégis regényesen tárja elénk. Szülők, pedagógusok, és főleg az érintettek nem csak bíztatást, empátiát kapnak ettől a könyvtől, hanem az ADHD felfogásának egy előre mutató, progresszív mintáját is. Ferek rengeteg ötletet és gondolatot gyűjtött össze a diagnosztikáról, a gyógyításról, az önbizalom erősítéséről. Választ ad arra, kik a hiperaktívak, hogyan fonódik össze bennük a képzelet, emóció és a felfedező szellem a figyelmetlenséggel, impulzivitással. Őszintén beszél a legnehezebb iskolai évekről, a rejtett személyiség problematikájáról.

2 500 Ft

Szállítási idő: 1-7 munkanap
Kategória: szallitas:   Szállítási idő: 1-7 munkanap tamogatas:   <p><strong>A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!</strong></p> <p>Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!</p>
Oszd meg ismerőseiddel: