Tájékoztatjuk Önöket, hogy leltározás és weboldal átalakítás miatt webshopunk jelenleg nem elérhető. Kérjük, nézzenek hozzánk vissza néhány héten belül.
Köszönjük megértésüket és türelmüket.

Marslakó a játszótéren

Clare Sainsbury

Hogyan értsük meg az Asperger-szindrómás iskolásokat?

Autisták Országos Szövetsége – Geobook Hungary közös kiadás

A kötet szerzője maga is autista, így ennél hitelesebben senki nem írhat a témáról.

„Ezt a könyvet mindenkinek el kell olvasnia, nem csak az óvónőknek, tanítóknak, tanároknak, szülőknek és az autista gyerekeknek. Mindenkinek, aki többet akar tudni önmagáról és a világról – és az emberek közötti lehetséges kapcsolatokról. Mi az autizmus és annak aspergeri válfaja? Mit érez az autista? Hogyan érzékel? Mit él át? Hogyan gondolkodik? Mindezt megtudhatjuk, megtapasztalhatjuk ebből a könyvből.”

Vekerdy Tamás

3 000 Ft

Szállítási idő: 1-7 munkanap
Kategória: szallitas:   Szállítási idő: 1-7 munkanap tamogatas:   <p><strong>A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!</strong></p> <p>Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!</p>