Túlélőkönyv ADHD-s gyerekeknek

John F. Taylor

A kifejezetten az érintett fi atalok, tinédzserek kezébe való, gazdagon illusztrált kötet segít megértetni velük, hogy mi – és mi nem! – az ADHD. Leírja az ADHD típusait, ismerteti, hogy mit lehet és kell tenniük azért, hogy az ADHD jelentette problémák megoldódjanak és sikeresek lehessenek az iskolában, a barátok között vagy otthon, a családjuk körében. Külön fejezet foglalkozik a helyes étkezéssel és az erős érzelmek kezelésének technikáival. A kötet gyakorlati
útmutatót, ötleteket és megoldásokat nyújt ahhoz, hogy az ADHD jelentette kihívásokra hasznos, segítő válaszokat lehessen adni.
A fejezetek végén egyszerű – másolható – teszttel mérhető fel, mennyi ragadt meg az egyébként igen könnyen érthető információból.

2 500 Ft

Szállítási idő: 1-7 munkanap

A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!

Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!

Kategória: szallitas:   Szállítási idő: 1-7 munkanap tamogatas:   <p><strong>A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!</strong></p> <p>Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!</p>
Oszd meg ismerőseiddel: