Valódi színek

Olga Bogdashina

Érzékelés és észlelés az autizmus spektrum zavarokban.

A könyv lehetővé teszi szakemberek, pedagógusok, szülők és maguk az autisták számára is, hogy teljes képet alkothassanak és megérthessék az autisták eltérő érzékelését és észlelését. A kötet első részében autisták saját tapasztalatai alapján ismerjük meg számunkra szokatlan érzékelési élményekeit és érzékenységüket. A második rész ezek felmérésével és a szüséges fejlesztéssel foglalkozik, módszereket és technikákat ismertet, abszolút gyakorlati szempontból.

2 499 Ft

Szállítási idő: 1-7 munkanap

A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!

Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!

Kategória: szallitas:   Szállítási idő: 1-7 munkanap tamogatas:   <p><strong>A könyv megvásárlásával a Mars alapítvány munkáját is segíted!</strong></p> <p>Minden könyv árából 30%-ot a MARS Alapítvány tréningjeire és tanácsadásaira fordíthatunk, így e könyv megvásárlásával nem csak a saját családodon, hanem sok hasonló cipőben járó szülőn és gyermeken tudsz segíteni!</p>
Oszd meg ismerőseiddel: