A forrásteremtés a működésünk kiemelt területe. Folyamatosan keressük a támogatásokat, gyűjtünk adományokat, indítunk kampányokat és keresünk együttműködő céges partnereket.

A céges együttműködéseink nem csupán anyagi támogatásról szólnak, sok esetben egy pro-bono szakértés vagy egy rendezvényterem ugyanolyan fontos, mint a pénzügyi támogatás. Erre hozunk itt néhány példát, és erre keresünk folyamatosan újabb partnereket.

WLWYB

Munkaerőpiaci integráció
Az együttműködés során abban támogattuk a céget, hogy megtanulja hogyan tud autista munkavállalókat keresni, őket speciálisan interjúztatni, és a kiválasztott munkatársakat hogyan tudja integrálni a cég működésébe.

SERVIER

Családok és autista emberek nézőpontjának képviselete kutatásokban.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nemzetközi szinten is megálljuk a helyünket egy céges együttműködésben.

IBM

Weboldal fejlesztés
Ennek az együttműködésnek köszönhetjük, hogy létrejött egy olyan weboldal, ahol a családok megtalálják azokat az iskolákat, ahol fogadnak autista gyerekeket.

RENTIT

IT eszközök biztosítása
A cég olyan IT eszközöket biztosít számunkra a különböző eseményeken való megjelenéshez, amivel könnyebben fel tudjuk kelteni a résztvevők figyelmét. Így egyre több ember ismeri meg az autizmus világát.

MOREPEAKS

Marketing és kommunikációs stratégia, design és tartalom
A MorePeaks fantasztikus csapata segít nekünk abban, hogy láthatóak legyünk; hogy a megjelenéseink szerethetőek, szépek és profik legyenek.

MARRIOTT

A Marriott Hotels-től kapunk csodálatos helyszíneket olyan kiemelt eseményeinkhez, mint például sajtótájákoztató, vagy nemzetközi meeting.

VÁROSLIGET ZRT.

Európa új, izgalmas kulturális negyede épül Budapesten: a Liget Projekt sokszorosan díjnyertes kulturális városfejlesztési programjának célja a 100 hektáros Városliget átfogó fejlesztése, amely magába foglalja a park zöldfelületének és rekreációs funkcióinak, valamint a Liget évszázados intézményrendszerének megújítását és bővítését. A projektet megvalósító Városliget Zrt.-től – a társadalmi felelősségvállalás jegyében - több alakalommal kaptunk meghívást szemléletformáló eseményekre, melyeket nagy sikerrel valósítottunk meg.

INNIO GROUP

Neurodiverzitásról szóló interaktív worshoppal tettük színesebbé a Nyílt napot, ami remélhetőleg segíti az autista emberek elfogadását, munkaerőpiaci elhelyezkedését. Az INNO Group csapata pedig önkéntesként segítette a Brain Baron való megjelenésünket.