Végre! Végre! Elindult Szusszanó Szülőklub sorozatunk! Nagyon várunk Benneteket!

Időpontok:

  • 2024. június 22., szombat - Téma: a nyári szünet (Hogyan készüljük a nyárra? A "struktúrálatlan" napokra és hetekre? Hogyan készüljünk a nyaralásra? Mivel tudjuk megkönnyíteni mindenki életét?)
  • 2024. április 13., szombat - Téma: Oktatási rendszer
  • 2024. február 10., szombat

Időpont: 9:00 - 13:00
Helyszín: Lajos utcai Máltai Játszótér, 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 99.

Jelentkezni az oldal alján tudtok.


SzülőKlubról:

Az első SzülőKlub-on  arrólbeszélgettünk, hogyan vagytok; mi történt veletek a legutóbbi találkozás (tréning) óta; milyen témák érdeklenek Benneteket SzülőKlub vagy tréning formájában. Összefoglaló itt: https://marsalapitvany.hu/szusszano-elso-szuloklub/

Második alaklommal gyakoroltuk a vizuális eszköz készítést. Előre elkészített kedves, vicces ábrákból mindenki elkészíthette a saját "család képét". Közben megbeszéltük a gyerekekkel kapcsolatos aktuális nehézségeket, és közösen ötleteket gyűjtöttünk a megoldásukra.

A harmadik alkalommal az oktatási rendszerről beszélgettünk. Összefoglaló itt: https://marsalapitvany.hu/tajolo-az-oktatasi-rendszerhez/

A klub találkozókat nagyjából kéthavonta szervezzük meg, ahol szakemberek és tapasztaltabb szülők segítségével körüljárunk egy közösen kiválasztott témát. Lehetőség van a többi érintett családdal kötetlenül beszélgetni. Ezenkívül, minden alkalommal kipróbálunk valamilyen kikapcsolódási formát.

Jelentkezés

Jelentkezzen találkozónkra.