A tréning egynapos: 9.00-17.00 tart. Csak offline (személyes megjelenés) formában érhető el.
Az Expedíciós Napló azokat a szülőket várja, akik részt vettek már valamelyik tréningünkön. Mi történt azóta veletek? Hogyan működnek a tanácsolt technikák? Milyen új kérdések merültek fel benned? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ legújabb programunkkal.

Miért ajánljuk?

Az Autizmus 1.0 tréningek végén gyakran halljuk a résztvevőktől, hogy jó lenne még találkozni, tapasztalatokat megosztani. Az első képzés után fél évvel már látják a családok, hogy hogyan működnek a megtanult módszerek, esetleg milyen újabb kérdések merültek fel. Ez a nap lehetőséget teremt a családoknak, hogy újra találkozzanak a trénerekkel és átbeszéljék a tapasztalataikat. Útközben a családok gyakran elbizonytalanodnak, időnként elég egy újabb együtt töltött nap, a többi hasonló helyzetben lévő család és a szakemberek biztatása.

Kinek ajánljuk

Csak olyan családoknak, akik az elmúlt 2 évben voltak Autizmus 1.0 tréningen. Őket előzetesen emailben értesítjük a tréning pontos időpontjáról.

Kik vezetik?

dr. Simó Judit

Gyermekpszichiáter

Szilvásy Zsuzsanna

autizmus szakértő, autista gyereket nevelő szülő

Mit fogunk csinálni?

Az Autizmus 1.0 képzésen tapasztalt módszereket fogjuk használni. Egy rövid elméleti összefoglaló után, rengeteg gyakorlat, beszélgetés, közös munka következik.